• 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для всіх, які намагається кулінарією, та злиться через невпорядкованість в кулінарії!
Мені хочеться розповісти смішною ситуацією, що сталася зі мною попереднього тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, щоб як кулінарний експерт зробила дещо неймовірне на великої події. Я, як завжди, звичайно, взялася гортати врятувальну знахідку у Google і – уявіть!. Втратила цілих півтори години свого життя, блукаючи від ресурсу до другий сайт! Одні варіанти були занадто з багатоетапні, інші варіанти - із недоступними продуктами, решта - із тоннами реклами. Але як грім серед ясного неба ваша героїня мені спало на думку про існування цей дивовижний сайт і просто за 5 хвилин вишукала - ідеальний варіант! Рецепт був до безтями детальним, що навіть навіть 12-літня донька здолала молодій взяти участь. В результаті ми спекли дивовижний десерт, що перетворився на справжнім прикрасою свята. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті я вишукала такий собі неймовірно класний спосіб?"
Каталог

Gehe zu:

Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste