09-12-2026, 06:11 PM
Мій чоловік зараз дуже втомлюється на роботі через купу стресів і проєктів. Хочу написати йому щось дуже тепле, щоб він відчув мою підтримку, але бояся виглядати надто банально. Що порадите?
|
Чоловікам теж потрібні ніжні слова
|
|
09-12-2026, 06:11 PM
Мій чоловік зараз дуже втомлюється на роботі через купу стресів і проєктів. Хочу написати йому щось дуже тепле, щоб він відчув мою підтримку, але бояся виглядати надто банально. Що порадите?
09-12-2026, 06:48 PM
Ти абсолютно права, бо хлопцям теж дуже потрібна наша турбота, хоч вони й рідко в цьому зізнаються. У складні періоди просте добре слово діє краще за будь-які ліки чи довгі розмови. Нещодавно я читала корисну статтю на сайті Джерело. Вони часто діляться порадами про стосунки. Мені сподобалося, як там підібрані найкращі красиві побажання своїми словами, вірші, смс і картинки для чоловіка https://dzhereloua.com/7061/ , що ідеально підходять для таких випадків. Там немає цукеркових сопливих віршиків, а є реальні чоловічі тексти про повагу та любов. Я скористалася кількома порадами звідти, коли чоловік мав проблеми в бізнесі. Він потім зізнався, що це повідомлення буквально врятувало його вечір і дало нові сили рухатися далі.
|